ARHIVA 2025 - GASTRO PROGRAM
 

Organizator zadržava pravo izmjene programa.
 

Projekt "Poduzetni-C-I Poduzetni Centar Inovacija" stavlja fokus na razvoj poduzetničkih i liderskih vještina - osnaživanje kompetencija mladih za aktivan pristup tržištu rada usmjeren je na razvoj poduzetničkih i socijalno-emocionalnih kompetencija učenika/ca srednjoškolskih programa obrazovanja. 

Cilj predavanja "PODUZETNI-C-I: Razvijamo poduzetnički mindset mladih" je omogućiti networking i umrežavanje s uspješnim poduzetnicima kako bi učenici dobili realnu ali i inspirativnu stranu ovog profesionalnog smjera koja može pobuditi poduzetničku ambiciju i proaktivnost te razmjena iskustva i uvida.

Projekt se provodi u partnerstvu s Turističko ugostiteljskom školom Antona Štifanića Poreč, a financiran je sredstvima Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih.

DAPI – DANI PRIVATNIH IZNAJMLJIVAČA

Organizatori: MyRent d.o.o. i Promohotel

13:00 - 16:00

Konferencijska dvorana 1

Otvaranje konferencije: Uvod, predstavljanje MyRent-a i ciljeva konferencije. Neven Palčec

Problem preklapanja rezervacija i kako ga izbjeći? Kako sinkronizacija kanala s MyRentom eliminira overbooking? Neven Palčec

Gosti žele instant rezervacije – kako ih omogućiti? Automatska naplata, povezivanje s Booking.com i Airbnb.  Neven Palčec

☕ Pauza: Mreženje i osvježenje.

Cijene u sezoni i izvan sezone – kako zaraditi više? Dinamičko određivanje cijena pomoću MyRent sustava. Neven Palčec

Administracija i papirologija – kako si olakšati život? Automatska prijava gostiju i eVisitor integracija. Neven Palčec

☕ Pauza: Mreženje i osvježenje.

Njuškalo & Bolha - Vaši gosti

Kako putem MyRent-a izgraditi web stranicu koja prodaje?  Tea Hreščić

Zatvaranje konferencije: Zaključak, Q&A, umrežavanje. Neven Palčec

Neven Palčec

Neven Palčec

Vidi više
Tea Hreščić

Tea Hreščić

Vidi više
INSTAGRAM U 2025 - NOVOSTI I STRATEGIJA

16:00 - 16:30

Konferencijska dvorana 1

Što se mijenja na Instagramu u 2025toj? Svašta 😅🙈

Trial Reelsi, povrataka Carusela, izgleda feed-a i još puuuno puno toga…

A što ćeš ti učiniti?

Ako si u biznisu i preko Instagrama promoviraš i još važnije PRODAJEŠ svoje usluge / proizvode / programe onda je na TEBI DA SE INFORMIRAŠ!

Jer samo ako dobro poznaješ i razumiješ na koji način funkcionira mreža, možeš osigurati uspjeh i rezultate svoje biznisa online!

Na ovom predavanju saznati ćeš:
👉 što radi, a što izbjegavati na Instagramu u 2025!
👉 kako da tvoji klijenti dolaze k tebi
👉 najbolje prakse za promociju i prodaju!

KAKO PRONAĆI I ZADRŽATI KVALITETNE RADNIKE U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU?

16:30 - 17:00

Konferencijska dvorana 1

Izazovi u zapošljavanju: Kako zadržati radnike?
U uvjetima sve izraženijeg nedostatka radne snage, pitanje zadržavanja zaposlenika postaje ključno za dugoročnu stabilnost poslovanja. Denis Prenkaj, direktor agencije D.Poslovi, podijelit će praktične smjernice i iskustva iz suradnje s poslodavcima u Hrvatskoj i regiji – što se pokazalo učinkovitim u privlačenju i zadržavanju radnika te kako se prilagoditi promjenama na tržištu rada.

LOKALNI SEO – KLJUČ ZA HORECA SEKTOR

17:00 - 17:30

Konferencijska dvorana 1

Kako se istaknuti na Googleu i privući više gostiju? 

Na ovom predavanju otkrit ćete što je lokalni SEO i kako ga učinkovito primijeniti za hotele, restorane, apartmane i organizatore aktivnosti

Saznajte kako optimizirati Google My Business profil, upravljati recenzijama i koristiti lokalne ključne riječi kako biste se pojavili na vrhu pretraga poput “apartmani u Novigradu”, “hotel s bazenom Rovinj” ili “izleti brodom Poreč”. Pridružite nam se i naučite konkretne strategije koje donose više rezervacija i direktnih dolazaka!

DIGITALNA FORMULA ZA USPJEH U TURIZMU: KAKO PRIVUĆI I ZADRŽATI GOSTE POMOĆU DRUŠTVENIH MREŽA

17:30 - 18:00

Konferencijska dvorana 1

U svijetu turizma, gost ne dolazi sam - treba ga privući, zadržati i pretvoriti u ambasadora vašeg brenda. Ovo predavanje donosi strategije digitalnog marketinga koje mogu pomoći hotelima, restoranima i iznajmljivačima da ostvare veću vidljivost i dugoročno stvore brend kojemu se može vjerovati.

Na predavanju ćete saznati:
✅ Kako koristiti društvene mreže za privlačenje gostiju tijekom cijele godine
✅ Instagram & TikTok - gdje su vaši gosti i kako ih privući
✅ Kreiranje smislenog sadržaja - što prolazi i zašto
✅ Moć recenzija i kako ih pretvoriti u svoj najveći marketinški alat
✅ Suradnja s influencerima - koga i kako pravilno angažirati za promociju vašeg brenda
✅ User-Generated Content (UGC) - besplatna reklama od vaših gostiju

Bez obzira vodite li hotel, restoran ili turističku zajednicu, dobit ćete konkretne savjete koji će vam pomoći da vaš brend bude prepoznatljiv i konkurentan u moru opcija koje gosti vide.

Projekt "Poduzetni-C-I Poduzetni Centar Inovacija" stavlja fokus na razvoj poduzetničkih i liderskih vještina - osnaživanje kompetencija mladih za aktivan pristup tržištu rada usmjeren je na razvoj poduzetničkih i socijalno-emocionalnih kompetencija učenika/ca srednjoškolskih programa obrazovanja. 

Cilj predavanja "PODUZETNI-C-I: Razvijamo poduzetnički mindset mladih" je omogućiti networking i umrežavanje s uspješnim poduzetnicima kako bi učenici dobili realnu ali i inspirativnu stranu ovog profesionalnog smjera koja može pobuditi poduzetničku ambiciju i proaktivnost te razmjena iskustva i uvida.

Projekt se provodi u partnerstvu s Turističko ugostiteljskom školom Antona Štifanića Poreč, a financiran je sredstvima Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih.

PRODAJA 2035 - KAKO ĆE AUTOMATIZACIJA I TEHNOLOGIJA UTJECAT NA PRODAJNU BUDUĆNOST?

Sorbel i Prodajni Mindset

13:00 - 15:00

Konferencijska dvorana 1

AI u prodaji – revolucija ili zamka? 
Ubrzana digitalizacija i razvoj umjetne inteligencije donose ogroman preokret u prodaji – ali postavlja se ključno pitanje: je li AI saveznik prodavača ili njegova prijetnja?
Na ovom predavanju istražit ćemo kako AI može transformirati prodajne procese, unaprijediti odnose s kupcima i povećati efikasnost. No, dotaknut ćemo se i izazova:

Da li AI zaista poboljšava prodajne vještine ili samo zamjenjuje ljude?
Mogu li chatbotovi i automatizacija nadomjestiti autentičnu komunikaciju?
Kako koristiti AI kao alat koji povećava prodaju, a ne udaljava kupce?

Ako želite saznati kako AI može unaprijediti vašu prodajnu strategiju, a ne ugroziti vaš posao, pridružite nam se i otkrijte kako ostati konkurentan u eri umjetne inteligencije!

SET PREDAVANJA S PANEL RASPRAVOM NA TEMU: IZAZOVI I PRILIKE U DJEČJOJ ANIMACIJI: KAKO PRILAGODITI PROGRAME ZA NOVE GENERACIJE GOSTIJU I POVEĆATI ZADOVOLJSTVO OBITELJI

Žuti kišobran, obrt za usluge u poslovanju

10:15 - 13:00

Konferencijska dvorana 2

10:15 -13:00 Set predavanja i panel diskusija: "Izazovi i prilike u dječjoj animaciji: Kako prilagoditi programe za nove generacije gostiju i povećati zadovoljstvo obitelji": 

Ime organizatora: Žuti kišobran, obrt za usluge u poslovanju, CEO I direktorica: Iva Šverko

Animacija u turizmu sve je važniji segment koji utječe na odluku obitelji o odabiru destinacije. Kroz interaktivna predavanja i panel diskusiju, istražit ćemo kako prilagoditi animacijske programe potrebama novih generacija gostiju, povećati angažman djece i obitelji te podići kvalitetu turističke ponude. Stručnjaci iz turizma, edukacije i animacije podijelit će svoje izazove, iskustva i primjere dobre prakse, otvarajući prostor za nove ideje i suradnje.

 

Razumijevanje novih generacija djece i njihovih potreba – Izazovi i prilike u dječjoj animaciji

10:35 - 10:50

Konferencijska dvorana 2

Dječja animacija prilagođava se novim generacijama gostiju kombinirajući digitalne tehnologije s povratkom prirodi i edukativnim aktivnostima. 

Inovativni programi spajaju interaktivnu zabavu s ekološkim radionicama i outdoor igrama, stvarajući uravnoteženo iskustvo za djecu. 

Ovakav pristup povećava zadovoljstvo obitelji i doprinosi uspjehu turističkih destinacija.

Izazovi u animaciji u malom obiteljskom kampu

10:50 - 11:05

Konferencijska dvorana 2

U malim obiteljskim kampovima, poput Polidor Camping Resorta, raspon dobi djece koja sudjeluju u animacijskim programima izuzetno je širok, od 3 do 17 godina. 

To predstavlja izazov u kreiranju sadržaja koji će biti prilagođen svim generacijama unutar ograničenog prostora namijenjenog animaciji. Uz to, postavlja se i pitanje treba li animaciju organizirati unutar kampa ili je bolje angažirati vanjske suradnike. 

Na predavanju ćemo se osvrnuti na prednosti i nedostatke oba pristupa te podijeliti primjere dobre prakse.

Oživljavanje kulturne baštine Istre kroz dječju animaciju: Iskustva i pristupi projekta Istra Inspirit

Slavica Tobok Kandić & Nevenka Lorencin (Istra Inspirit)

11:05 - 11:20

Konferencijska dvorana 2

Projekt Istra Inspirit kroz inovativne dječje animacijske programe uspješno spaja kulturnu baštinu Istre s edukativnim i zabavnim sadržajem za najmlađe, kako kroz dječje predstave u školama i vrtićima, tako i kroz izvođenje u hotelskim objektima na destinaciji tijekom ljetnih sezona. 

Kroz interaktivne predstave, radionice i edukacije, projekt oživljava istarske mitove, legende, tradiciju i običaje, pružajući djeci nezaboravno iskustvo koje im omogućuje da se povežu s bogatstvom lokalne kulture. 

Na ovom predavanju bit će prikazana ključna iskustva i pristupi, kad je riječ o integracija kulturne baštine u dječju animaciju, koji uspješno spajaju zabavu i obrazovanje, s ciljem očuvanja kulturnog identiteta i stvaranja novih generacija kulturnih čuvara.

Slavica Tobok Kandić, direktorica Istarske razvojne turističke agencije

Slavica Tobok Kandić, direktorica Istarske razvojne turističke agencije

Vidi više
Nevenka Lorencin, suradnik za razvoj proizvoda

Nevenka Lorencin, suradnik za razvoj proizvoda

Vidi više
Plominsko otkriće: Kako gamifikacija i storytelling pretvaraju kulturnu baštinu u obiteljsku avanturu

11:20 - 11:35

Konferencijska dvorana 2

Projekt "Plominsko otkriće" predstavlja inovativan pristup promociji kulturne baštine kroz igrifikaciju i interaktivne edukativne sadržaje. 

Cilj projekta je omogućiti posjetiteljima jedinstveno iskustvo istraživanja Plomina na zabavan i edukativan način. 

Projekt ima izniman značaj za oblikovanje turističke ponude lokalne zajednice jer nudi inovativan model interpretacije baštine, povezuje povijest s modernim pristupom edukaciji te privlači široku publiku. Središnji dio projekta je interaktivni letak izrađen na recikliranom papiru, koji vodi posjetitelje kroz povijest Plomina pomoću zagonetki i pitalica.

Od ideje do realizacije – Kako osmisliti i implementirati kvalitetan animacijski program za djecu

11:35 - 11:50

Konferencijska dvorana 2

Ovo predavanje pruža osobnu priču iza uspjeha brenda Žuti kišobran, od prve ideje do izgradnje prepoznatljivog imena na tržištu dječje animacije. 

Kroz vlastito iskustvo, Iva Šverko, CEO i direktorica, podijelit će ključne korake u razvoju kreativnih, tailor-made animacijskih programa koji se ističu kvalitetom, inovativnošću i prilagodbom klijentima. 

Predavanje će prikazati kako strateško planiranje, autentičan pristup i kontinuirana strast prema radu s djecom mogu stvoriti snažan i uspješan brend u industriji animacije.

PANEL DISKUSIJA: Kako prilagoditi dječje programe u turizmu za nove generacije gostiju?

12:05 - 12:45

Konferencijska dvorana 2

Sudionici: predavači + moderator
- Jadranka Križmanić (Valamar Riviera)
- Federica Ukušić Rovina (Polidor Camping Resort)
- Slavica Tobok Kandić
- Nevenka Lorencin (Istra Inspirit)

Federica Ukušić Rovina, Polidor Camping Resort

Federica Ukušić Rovina, Polidor Camping Resort

Vidi više
Jadranka Križmanić, direktorica Odjela animacije i zabave u Valamar Rivieri

Jadranka Križmanić, direktorica Odjela animacije i zabave u Valamar Rivieri

Vidi više
Nevenka Lorencin, suradnik za razvoj proizvoda

Nevenka Lorencin, suradnik za razvoj proizvoda

Vidi više
Slavica Tobok Kandić, direktorica Istarske razvojne turističke agencije

Slavica Tobok Kandić, direktorica Istarske razvojne turističke agencije

Vidi više
Iva Šverko, osnivačica i CEO Žutog kišobrana

Iva Šverko, osnivačica i CEO Žutog kišobrana

Vidi više

Zaključci predavanja i razmjena kontakata među sudionicima

PANEL: ISTRA: ZELENA TRANZICIJA I DIGITALNI SKOK U TURIZMU, INTERAKTIVNA RASPRAVA

Grad Poreč – Parenzo u sklopu projekta FU-TOURISM

12:30 - 13:45

Konferencijska dvorana 1

Grad Poreč-Parenzo u sklopu projekta FU-TOURISM organizira interaktivnu raspravu predstavnika ključnih skupina u turizmu poput ugostitelja, hotelijera, privatnih iznajmljivača, obrtnika, OPG-ova i pružatelja iskustava. 

Rasprava omogućava sudionicima da istaknu izazove i poteškoće s kojima se susreću pri implementaciji digitalnih i održivih praksi, te da podijele vlastita iskustva i rješenja koja su se za njih pokazala najboljima, s ciljem istraživanja i analiziranja trenutne razine digitalizacije i održivosti turizma u Istri. 

Temeljem iznesenih izazova i predloženih inovativnih rješenja sudionika rasprave, u sklopu projekta FU-TOURISM, bit će kreiran konkretan plan digitalizacije i održivosti za budućnost turizma.

Popis panelista:

  1. Tea Pestotnik Prebeg, direktorica Sektora za kvalitetu i održivost, VALAMAR
  2. Anamarija Pustijanac Vinković, direktorica ANAMAR TOURS
  3. Lorena John, predsjednica Udruge obiteljskog smještaja Istre
  4. Gianluca Draguzet, restorani Boccaporta i Gagliardo
  5. Stanislav Briškoski, predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Obrtničke komore Istarske županije i vlasnik Obrta za ugostiteljstvo „RANCH FORTUNA“
  6. Mr. sc. Robert Velenik, dipl. oec., tajnik Udruženja obrtnika Poreč
  7. Emilio Močibob, vlasnik OPG Montonese
  8. Katarina Bratulić, mag. turism. cult., vlasnica Adrenaline parka Kringa

 

 

 

ISKUSTVENI TURIZAM: KAKO PONUDITI VIŠE I PRIVUĆI BOLJE GOSTE

Strukovna grupa putničkih agencija i Strukovna grupa pustolovnog turizma HGK ŽK Pula, te Strukovna grupa turizma HGK ŽK Otočac

14:00 - 16:00

Konferencijska dvorana 1

Program:
- Uvodno obraćanje, Mladen Draguzet, Istra adventure d.o.o., predsjednik SG putničkih agencija HGK ŽK Pula

- Što očekivati od nadolazeće turističke sezone?, Igor Macan, Istria lux d.o.o.

- Predstavljanje prvog istarskog outdoor sajma - Weekend outdoor Festivala, Katarina Dobrić Dabić, Adventure holiday d.o.o., predsjednica SG pustolovnog turizma HGK ŽK Pula 

- Aventir Engine, Andrea Kliba, Inspirit sport d.o.o.

- Rudnik Raša: inovativni turistički proizvodi, Elis Gobo (ARSIANA d.o.o.) i Ivana Griparić (TZO Raša)

- AI u turizmu, Andrea Kliba, Inspirit sport d.o.o., Inspirit sport d.o.o., zamjenik predsjednika SG pustolovnog turizma HGK ŽK Pula  i Muamer Mujević, Inspirit sport d.o.o.

Strukovna grupa turizma HGK ŽK Otočac:

Moderni putnik i baština – doživljaj kao ključ, Tamara Jurković, „TAMARA“ obrt za turizam i turistička agencija, predsjednica SG turizma HGK ŽK Otočac

Interaktivna prezentacija VR Hotelo, Ante Fumić, XRPG Reality d.o.o.

Po završetku prezentacija održat će se umrežavanje tvrtki Istarske i Ličko-senjske županije.

PANEL RASPRAVA: ULOGA GASTRONOMIJE U TURISTIČKOJ PONUDI

Obrtnička komora Istarske županije, Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika

16:00 - 18:00

Konferencijska dvorana 1

Pozivamo vas na panel raspravu o ulozi gastronomije u razvoju turističke destinacije. 

Stručnjaci iz područja ugostiteljstva, turizma i lokalne vlasti raspravljat će o važnosti autentične kuhinje, promociji lokalnih proizvoda i kako gastro doživljaj može privući posjetitelje. 

Gastronomija nije samo hrana – ona je priča o kulturi, tradiciji i identitetu destinacije, a kvalitetna ponuda može značajno produljiti boravak turista i povećati prihode lokalne zajednice. 

Panel je otvoren za sve zainteresirane - pridružite nam se i otkrijte kako gastronomija oblikuje turističku ponudu!

Tvrtka ALCA ZAGREB, ovlašteni distributer Unilever Food Solutions (UFS), s ponosom najavljuje sudjelovanje na sajmu PROMOHOTEL, gdje će kroz interaktivne prezentacije i degustacije predstaviti vrhunski asortiman UFS proizvoda.

Naš iskusni Chef pripremat će kreativne i inovativne recepte koristeći vrhunske UFS sastojke, demonstrirajući kako profesionalni kuhari mogu unaprijediti svoja jela uz pomoć kvalitetnih umaka, začina i marinada. Posjetitelji će imati priliku uživati u degustacijama svaki dan u 12:00 sati  na našem štandu u velikoj dvorani; te se inspirirati novim kulinarskim tehnikama i kombinacijama okusa.

Okusi Azije

  • Asia asortiman: wok povrće, kozice, piletina, tofu
  • Panna cotta s preljevom od šumskog voća

Uz svaki obrok posjetiteljima je na raspolaganju i bogati salatni bar.

Za posjetitelje sajma bit će degustacije zdravo pripremljene hrane u Zepter posudama:
1. Piletina sa povrćem u Wok-u
2. Teletina sa krompirima i mrkvom ispod peke (u kupolastoj tavi)
3. Pileća krilca i zabatci u Zepter Grill tavi
4. Riba u Zepter Grill tavi
5. Rižot od kozica i povrća u Wok-u
5. Zdrave juhe  u Art mixu (blenderu)
6. Zdravi napitci u Art mixu

Za cijelo trajanje sajma posjetiteljima čemo testirati vodu i raditi elektrolizu i svi će moći dobiti besplatan tretman sa bioptronom (najbolji antiage uređaj).
Svi posjetitelji sajma učestvuju u nagradnoj anketi (veliki fond nagrada u Zepterovim poklonima)

Tijekom cijelog trajanja sajma PROMOHOTEL, na štandu MAINARDI FOOD biti će uređen PASTA CORNER u suradnji sa renomiranom talijanskom tvrtkom za proizvodnju svježe smrznute tjestenine SURGITAL. 

Na štandu će biti izložen široki program proizvoda iz programa svježe smrznute tjestenine, kao i za izradu raznih umaka. Chef prezenter će za ugostitelje i naše partnere tijekom cijelog sajma pripremati ove tjestenine i jela napravljena sa njima i sa vrhunskim sastojcima koje mogu nabaviti kod nas. 

Tijekom cijelog trajanja sajma PROMOHOTEL, na štandu MAINARDI FOOD biti će uređen PIZZA CORNER na kojem će vrijedni pizzaiuoli Mainardi Pizza Team-a predvođeni svjetskim prvakom i APN Brand Ambassadorom Alenom Radanovićem pripremati pizze koje će ugostitelji i partneri moći degustirati. 

Na štandu će biti izložen kompletan program proizvoda za izradu pizze. Ugostitelji i pizzaiuoli će moći kušati pizze napravljene sa vrhunskim sastojcima koje mogu nabaviti kod nas.

Osim pizze napoletane, promovirati ćemo i pizzu scrocchiarellu i pinsu romanu.

Srijedu, četvrtak i petak (5, 6 i 7 ožujak) od 18 – 19 sati će maestri pizzaiuoli iz Mainardi Pizza Team pripremati pizze koje će nuditi na kušanje posjetiteljima sajma.

Alen Radanović - APN Brand Ambassador za Hrvatsku

Alen Radanović - APN Brand Ambassador za Hrvatsku

Vidi više
Jernej Berlot – APN Brand Ambassador za Sloveniju

Jernej Berlot – APN Brand Ambassador za Sloveniju

Vidi više
Eugen Pocian – APN Brand Ambassador za Rumunjsku

Eugen Pocian – APN Brand Ambassador za Rumunjsku

Vidi više

Proizvodnja domaće svježe tjestenine i krumpirovih njoka s visokim kvalitetnim programom i širokim asortimanom proizvoda. Na našem izložbenom prostoru moći ćete probati naše specijalitete sa chefom Francesco Bevilacqua
Očekujemo vas!

Prezentacija pizza sa brašnom 5 stagioni koji će se moći degustirati na štandu ALBI za poslovne partnere i posijetitelje. Osim brašna i svi ostali sastojci koj će biti prezentirani na pizzi mogu se nabaviti u Albi.

Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština. 

Koch - specijalizirana tvrtka za izradu sviježe smrznute tijestenine i proizvoda od tijesta. Njihov predstavnik prezentirati će proizvode sa tjesteninom i gotovim umacima koje tvrtka proizvodi. Svi proizvodi koji će biti prezentirani mogu se kupiti u ALBI.

Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština. 

Prezentacija i degustacija za poslovne suradnike BENEDIKTINER i BITBURGER piva.  Prezentacije će vršiti predstavnik Milan Puljiz.

Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština. 

Unox je proizvođač konvekcijskih pećnica, poznat po inovativnim rješenjima za pekarstvo, slastičarstvo i gastronomiju. U pećnici Speed Pro ćemo peći kroasane, tosteve i pizze.

Mainardi Food puno polaže na edukaciju svojih partnera, kako bi im pomogli da proizvode kupljene kod nas iskoriste na najbolji mogući način i naprave napredak u odnosu na svoje konkurente. U tu svrhu smo pokrenuli suradnju sa našim dugogodišnjim prijateljem Eugenom Pocianom, renomiranim rumunjskim chef-om koji je vlasnik jednog od najrenomiranijih restorana u Transilvaniji.

Eugen u svom restoranu nudi pretežito ribu i morske plodove, a jedno od nezaobilaznih predjela su Gillardeau kamenice koje ćemo prezentirati ovdje na sajmu.

Priprema autorskih pizza 5 stagioni.

Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština. 

CM - Celjske mesnine, trgovina na veliko i malo sa svježim mesom i mesnim proizvodima. Prezentacija i priprema asortimana iz ponude. Sve namirnice koje će biti prezentirane mogu se kupiti u ALBI.

Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština. 

Mainardi Food puno polaže na edukaciju svojih partnera, kako bi im pomogli da proizvode kupljene kod nas iskoriste na najbolji mogući način i naprave napredak u odnosu na svoje konkurente. U tu svrhu smo pokrenuli suradnju sa našim dugogodišnjim prijateljem Stefanom Cosattinijem, talijanskim chef-om koji se je skrasio u Hrvatskoj, a koji je tijekom svoje karijere u raznim zemljama svijeta sa puno ponosa isticao čak 2 Michelin zvjezdice.

Tijekom cijelog trajanja sajma Promohotel, Stefano će na štandu MAINARDI FOOD savjetovati ugostitelje i pomagati im da osmisle nova jela i unaprijede ponudu svojih lokala korištenjem proizvoda koje nudimo. 

Stefano Cosattini, Executive Chef

Stefano Cosattini, Executive Chef

Eugen Pocian, Executive Chef

Eugen Pocian, Executive Chef

EVOLUTA KUHINJE U AKCIJI KROZ JEDINSTVENU RADIONICU PRAVLJENJA PIZZE NA OTVORENOM!

15:00 - 18:00

Štand Evoluta, vanjski prostor ispred dvorane Žatika

Na sajmu PROMOHOTEL imat ćete priliku doživjeti Evoluta kuhinje u akciji kroz jedinstvenu radionicu pravljenja pizze na otvorenom!

Evoluta je sinonim za inovativne i funkcionalne vanjske kuhinje koje spajaju vrhunski dizajn, kvalitetne materijale i maksimalnu prilagodljivost. Naša rješenja namijenjena su kako profesionalnim ugostiteljima, tako i strastvenim zaljubljenicima u kuhanje na otvorenom. S modernim pristupom i pažnjom prema detaljima, omogućujemo potpuno iskustvo pripreme hrane na otvorenom.

Prijavite se na radionicu i naučite kako savladati tehnike razvlačenja tijesta te sami ispeći savršenu pizzu!

Broj mjesta je ograničen, prijava je obavezna.

Mainardi Food puno polaže na edukaciju svojih partnera, kako bi im pomogli da proizvode kupljene kod nas iskoriste na najbolji mogući način i naprave napredak u odnosu na svoje konkurente. U tu svrhu smo pokrenuli suradnju sa našim dugogodišnjim prijateljem Eugenom Pocianom, renomiranim rumunjskim chef-om koji je vlasnik jednog od najrenomiranijih restorana u Transilvaniji.

Eugen u svom restoranu nudi pretežito ribu i morske plodove, a jedno od nezaobilaznih predjela su Gillardeau kamenice koje ćemo prezentirati ovdje na sajmu.

Za posjetitelje sajma bit će degustacije zdravo pripremljene hrane u Zepter posudama: 
1. Piletina sa povrćem u Wok-u 
2. Teletina sa krompirima i mrkvom ispod peke (u kupolastoj tavi) 
3. Pileća krilca i zabatci u Zepter Grill tavi 
4. Riba u Zepter Grill tavi 
5. Rižot od kozica i povrća u Wok-u 
5. Zdrave juhe  u Art mixu (blenderu) 
6. Zdravi napitci u Art mixu

Za cijelo trajanje sajma posjetiteljima čemo testirati vodu i raditi elektrolizu i svi će moći dobiti besplatan tretman sa bioptronom (najbolji antiage uređaj).
Svi posjetitelji sajma učestvuju u nagradnoj anketi (veliki fond nagrada u Zepterovim poklonima)

Tijekom cijelog trajanja sajma PROMOHOTEL, na štandu MAINARDI FOOD biti će uređen PASTA CORNER u suradnji sa renomiranom talijanskom tvrtkom za proizvodnju svježe smrznute tjestenine SURGITAL. 

Na štandu će biti izložen široki program proizvoda iz programa svježe smrznute tjestenine, kao i za izradu raznih umaka. Chef prezenter će za ugostitelje i naše partnere tijekom cijelog sajma pripremati ove tjestenine i jela napravljena sa njima i sa vrhunskim sastojcima koje mogu nabaviti kod nas. 

Tijekom cijelog trajanja sajma PROMOHOTEL, na štandu MAINARDI FOOD biti će uređen PIZZA CORNER na kojem će vrijedni pizzaiuoli Mainardi Pizza Team-a predvođeni svjetskim prvakom i APN Brand Ambassadorom Alenom Radanovićem pripremati pizze koje će ugostitelji i partneri moći degustirati. 

Na štandu će biti izložen kompletan program proizvoda za izradu pizze. Ugostitelji i pizzaiuoli će moći kušati pizze napravljene sa vrhunskim sastojcima koje mogu nabaviti kod nas.

Osim pizze napoletane, promovirati ćemo i pizzu scrocchiarellu i pinsu romanu.

Srijedu, četvrtak i petak (5, 6 i 7 ožujak) od 18 – 19 sati će maestri pizzaiuoli iz Mainardi Pizza Team pripremati pizze koje će nuditi na kušanje posjetiteljima sajma.

Alen Radanović - APN Brand Ambassador za Hrvatsku

Alen Radanović - APN Brand Ambassador za Hrvatsku

Vidi više
Jernej Berlot – APN Brand Ambassador za Sloveniju

Jernej Berlot – APN Brand Ambassador za Sloveniju

Vidi više
Eugen Pocian – APN Brand Ambassador za Rumunjsku

Eugen Pocian – APN Brand Ambassador za Rumunjsku

Vidi više

Proizvodnja domaće svježe tjestenine i krumpirovih njoka s visokim kvalitetnim programom i širokim asortimanom proizvoda. Na našem izložbenom prostoru moći ćete probati naše specijalitete sa chefom Francesco Bevilacqua
Očekujemo vas!

Prezentacija i degustacija za poslovne suradnike BENEDIKTINER i BITBURGER piva.  Prezentacije će vršiti predstavnik Milan Puljiz.

Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština. 

Unox je proizvođač konvekcijskih pećnica, poznat po inovativnim rješenjima za pekarstvo, slastičarstvo i gastronomiju. U pećnici Speed Pro ćemo peći kroasane, tosteve i pizze.

Prezentacija pizza sa brašnom 5 stagioni koji će se moći degustirati na štandu ALBI za poslovne partnere i posijetitelje. Osim brašna i svi ostali sastojci koj će biti prezentirani na pizzi mogu se nabaviti u Albi.

Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština. 

Koch - specijalizirana tvrtka za izradu sviježe smrznute tijestenine i proizvoda od tijesta. Njihov predstavnik prezentirati će proizvode sa tjesteninom i gotovim umacima koje tvrtka proizvodi. Svi proizvodi koji će biti prezentirani mogu se kupiti u ALBI.

Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština. 

I ove godine mlin Caputo, Udruga Napoletanskih Pizzaiuola APN i Mainardi Food organiziraju najprestižnije natjecanje u Hrvatskoj, CAPUTO PIZZA CUP – CROATIA 2025.

Radi se o hrvatskom izdanju najvećeg svjetskog natjecanja za pizzaiuole koje je ujedno i nacionalna kvalifikacija za finalni CAPUTO PIZZA CUP koji se održava u Napulju.

CAPUTO PIZZA CUP – CROATIA 2025 se održava 06.03.2025 godine sa početkom u 11 sati, na sajmu Promohotel Poreč, u sastavu štanda Mainardi Food – Pizza Corner. 

Natjecanje se održava u 2 kategorije, Pizza Napoletana STG i Pizza Classica. Broj natjecatelja je ograničen, pa savjetujemo pizzaiuolima da požure sa prijavama. 

Prijaviti se možete ispunjavanjem online obrasca klikom OVDJE , ili na linku: https://forms.gle/GEkU8JxcDRCubP7T7 . 

Nagrade za svaku kategoriju su:

1. mjesto – registracija na svjetsko prvenstvo Trofeo Caputo Napoli, voucher za povratnu kartu do Napulja i plaćena soba u hotelu

2. mjesto – registracija na svjetsko prvenstvo Trofeo Caputo Napoli i plaćena soba u hotelu

3. mjesto – kit pribora za pizzerije Lilly Codroipo i dvodnevna edukacija za pizzaiuola u radionici tvrtke Mainardi Food sa plaćenim hotelom

Natjecanje će voditi službena delegacija Udruge Napoletanskih Pizzaiuola APN, koja će predsjedavati ocjenjivačkom komisijom.

Tvrtka ALCA ZAGREB, ovlašteni distributer Unilever Food Solutions (UFS), s ponosom najavljuje sudjelovanje na sajmu PROMOHOTEL, gdje će kroz interaktivne prezentacije i degustacije predstaviti vrhunski asortiman UFS proizvoda.

Naš iskusni Chef pripremat će kreativne i inovativne recepte koristeći vrhunske UFS sastojke, demonstrirajući kako profesionalni kuhari mogu unaprijediti svoja jela uz pomoć kvalitetnih umaka, začina i marinada. Posjetitelji će imati priliku uživati u degustacijama svaki dan u 12:00 sati  na našem štandu u velikoj dvorani; te se inspirirati novim kulinarskim tehnikama i kombinacijama okusa.

Umaci i mesna delicija

  • Demi-glace umak sa zelenim paprom – demonstracija korištenja
  • Teleći žgvacet s palentom i sušenom rajčicom te Primerba Roso
  • Medaljoni od lungića u zelenom papru s pire krumpirom
  • Čokoladni mousse s likerom od borovnice

Uz svaki obrok posjetiteljima je na raspolaganju i bogati salatni bar.

Za posjetitelje sajma bit će degustacije zdravo pripremljene hrane u Zepter posudama: 
1. Piletina sa povrćem u Wok-u 
2. Teletina sa krompirima i mrkvom ispod peke (u kupolastoj tavi) 
3. Pileća krilca i zabatci u Zepter Grill tavi 
4. Riba u Zepter Grill tavi 
5. Rižot od kozica i povrća u Wok-u 
5. Zdrave juhe  u Art mixu (blenderu) 
6. Zdravi napitci u Art mixu

Za cijelo trajanje sajma posjetiteljima čemo testirati vodu i raditi elektrolizu i svi će moći dobiti besplatan tretman sa bioptronom (najbolji antiage uređaj).
Svi posjetitelji sajma učestvuju u nagradnoj anketi (veliki fond nagrada u Zepterovim poklonima)

CM - Celjske mesnine, trgovina na veliko i malo sa svježim mesom i mesnim proizvodima. Prezentacija i priprema asortimana iz ponude. Sve namirnice koje će biti prezentirane mogu se kupiti u ALBI.

Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština. 

EVOLUTA KUHINJE U AKCIJI KROZ JEDINSTVENU RADIONICU PRAVLJENJA PIZZE NA OTVORENOM!

15:00 - 18:00

Štand Evoluta, vanjski prostor ispred dvorane Žatika

Na sajmu PROMOHOTEL imat ćete priliku doživjeti Evoluta kuhinje u akciji kroz jedinstvenu radionicu pravljenja pizze na otvorenom!

Evoluta je sinonim za inovativne i funkcionalne vanjske kuhinje koje spajaju vrhunski dizajn, kvalitetne materijale i maksimalnu prilagodljivost. Naša rješenja namijenjena su kako profesionalnim ugostiteljima, tako i strastvenim zaljubljenicima u kuhanje na otvorenom. S modernim pristupom i pažnjom prema detaljima, omogućujemo potpuno iskustvo pripreme hrane na otvorenom.

Prijavite se na radionicu i naučite kako savladati tehnike razvlačenja tijesta te sami ispeći savršenu pizzu!

Broj mjesta je ograničen, prijava je obavezna putem nižeg linka.

Za posjetitelje sajma bit će degustacije zdravo pripremljene hrane u Zepter posudama: 
1. Piletina sa povrćem u Wok-u 
2. Teletina sa krompirima i mrkvom ispod peke (u kupolastoj tavi) 
3. Pileća krilca i zabatci u Zepter Grill tavi 
4. Riba u Zepter Grill tavi 
5. Rižot od kozica i povrća u Wok-u 
5. Zdrave juhe  u Art mixu (blenderu) 
6. Zdravi napitci u Art mixu

Za cijelo trajanje sajma posjetiteljima čemo testirati vodu i raditi elektrolizu i svi će moći dobiti besplatan tretman sa bioptronom (najbolji antiage uređaj).
Svi posjetitelji sajma učestvuju u nagradnoj anketi (veliki fond nagrada u Zepterovim poklonima)

Tijekom cijelog trajanja sajma PROMOHOTEL, na štandu MAINARDI FOOD biti će uređen PASTA CORNER u suradnji sa renomiranom talijanskom tvrtkom za proizvodnju svježe smrznute tjestenine SURGITAL. 

Na štandu će biti izložen široki program proizvoda iz programa svježe smrznute tjestenine, kao i za izradu raznih umaka. Chef prezenter će za ugostitelje i naše partnere tijekom cijelog sajma pripremati ove tjestenine i jela napravljena sa njima i sa vrhunskim sastojcima koje mogu nabaviti kod nas. 

Tijekom cijelog trajanja sajma PROMOHOTEL, na štandu MAINARDI FOOD biti će uređen PIZZA CORNER na kojem će vrijedni pizzaiuoli Mainardi Pizza Team-a predvođeni svjetskim prvakom i APN Brand Ambassadorom Alenom Radanovićem pripremati pizze koje će ugostitelji i partneri moći degustirati. 

Na štandu će biti izložen kompletan program proizvoda za izradu pizze. Ugostitelji i pizzaiuoli će moći kušati pizze napravljene sa vrhunskim sastojcima koje mogu nabaviti kod nas.

Osim pizze napoletane, promovirati ćemo i pizzu scrocchiarellu i pinsu romanu.

Srijedu, četvrtak i petak (5, 6 i 7 ožujak) od 18 – 19 sati će maestri pizzaiuoli iz Mainardi Pizza Team pripremati pizze koje će nuditi na kušanje posjetiteljima sajma.

Alen Radanović - APN Brand Ambassador za Hrvatsku

Alen Radanović - APN Brand Ambassador za Hrvatsku

Vidi više
Jernej Berlot – APN Brand Ambassador za Sloveniju

Jernej Berlot – APN Brand Ambassador za Sloveniju

Vidi više
Eugen Pocian – APN Brand Ambassador za Rumunjsku

Eugen Pocian – APN Brand Ambassador za Rumunjsku

Vidi više

Proizvodnja domaće svježe tjestenine i krumpirovih njoka s visokim kvalitetnim programom i širokim asortimanom proizvoda. Na našem izložbenom prostoru moći ćete probati naše specijalitete sa chefom Francesco Bevilacqua. 
Očekujemo vas!

Prezentacija i degustacija za poslovne suradnike BENEDIKTINER i BITBURGER piva.  Prezentacije će vršiti predstavnik Milan Puljiz.

Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština. 

Unox je proizvođač konvekcijskih pećnica, poznat po inovativnim rješenjima za pekarstvo, slastičarstvo i gastronomiju. U pećnici Speed Pro ćemo peći kroasane, tosteve i pizze.

Prezentacija pizza sa brašnom 5 stagioni koji će se moći degustirati na štandu ALBI za poslovne partnere i posijetitelje. Osim brašna i svi ostali sastojci koj će biti prezentirani na pizzi mogu se nabaviti u Albi.

Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština. 

Koch - specijalizirana tvrtka za izradu sviježe smrznute tijestenine i proizvoda od tijesta. Njihov predstavnik prezentirati će proizvode sa tjesteninom i gotovim umacima koje tvrtka proizvodi. Svi proizvodi koji će biti prezentirani mogu se kupiti u ALBI.

Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština. 

Tvrtka ALCA ZAGREB, ovlašteni distributer Unilever Food Solutions (UFS), s ponosom najavljuje sudjelovanje na sajmu PROMOHOTEL, gdje će kroz interaktivne prezentacije i degustacije predstaviti vrhunski asortiman UFS proizvoda.

Naš iskusni Chef pripremat će kreativne i inovativne recepte koristeći vrhunske UFS sastojke, demonstrirajući kako profesionalni kuhari mogu unaprijediti svoja jela uz pomoć kvalitetnih umaka, začina i marinada. Posjetitelji će imati priliku uživati u degustacijama svaki dan u 12:00 sati  na našem štandu u velikoj dvorani; te se inspirirati novim kulinarskim tehnikama i kombinacijama okusa.

Mediteranska elegancija

  • Holandski umak – demonstracija korištenja
  • Burgeri od tune s Bernaise umakom i rukolom
  • Penne alla peperonata s Grana Padano sirom
  • Crema Catalana sa džemom od smokava

Uz svaki obrok posjetiteljima je na raspolaganju i bogati salatni bar.

Mainardi Food puno polaže na edukaciju svojih partnera, kako bi im pomogli da proizvode kupljene kod nas iskoriste na najbolji mogući način i naprave napredak u odnosu na svoje konkurente. U tu svrhu smo pokrenuli suradnju sa našim dugogodišnjim prijateljem Eugenom Pocianom, renomiranim rumunjskim chef-om koji je vlasnik jednog od najrenomiranijih restorana u Transilvaniji.

Eugen u svom restoranu nudi pretežito ribu i morske plodove, a jedno od nezaobilaznih predjela su Gillardeau kamenice koje ćemo prezentirati ovdje na sajmu.

Za posjetitelje sajma bit će degustacije zdravo pripremljene hrane u Zepter posudama: 
1. Piletina sa povrćem u Wok-u 
2. Teletina sa krompirima i mrkvom ispod peke (u kupolastoj tavi) 
3. Pileća krilca i zabatci u Zepter Grill tavi 
4. Riba u Zepter Grill tavi 
5. Rižot od kozica i povrća u Wok-u 
5. Zdrave juhe  u Art mixu (blenderu) 
6. Zdravi napitci u Art mixu

Za cijelo trajanje sajma posjetiteljima čemo testirati vodu i raditi elektrolizu i svi će moći dobiti besplatan tretman sa bioptronom (najbolji antiage uređaj).
Svi posjetitelji sajma učestvuju u nagradnoj anketi (veliki fond nagrada u Zepterovim poklonima)

Mainardi Food puno polaže na edukaciju svojih partnera, kako bi im pomogli da proizvode kupljene kod nas iskoriste na najbolji mogući način i naprave napredak u odnosu na svoje konkurente. U tu svrhu smo pokrenuli suradnju sa našim dugogodišnjim prijateljem Stefanom Cosattinijem, talijanskim chef-om koji se je skrasio u Hrvatskoj, a koji je tijekom svoje karijere u raznim zemljama svijeta sa puno ponosa isticao čak 2 Michelin zvjezdice.

Tijekom cijelog trajanja sajma Promohotel, Stefano će na štandu MAINARDI FOOD savjetovati ugostitelje i pomagati im da osmisle nova jela i unaprijede ponudu svojih lokala korištenjem proizvoda koje nudimo. 

Stefano Cosattini, Executive Chef

Stefano Cosattini, Executive Chef

Eugen Pocian, Executive Chef

Eugen Pocian, Executive Chef

CM - Celjske mesnine, trgovina na veliko i malo sa svježim mesom i mesnim proizvodima. Prezentacija i priprema asortimana iz ponude. Sve namirnice koje će biti prezentirane mogu se kupiti u ALBI.

Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština. 

EVOLUTA KUHINJE U AKCIJI KROZ JEDINSTVENU RADIONICU PRAVLJENJA PIZZE NA OTVORENOM!

15:00 - 18:00

Štand Evoluta, vanjski prostor ispred dvorane Žatika

Na sajmu PROMOHOTEL imat ćete priliku doživjeti Evoluta kuhinje u akciji kroz jedinstvenu radionicu pravljenja pizze na otvorenom!

Evoluta je sinonim za inovativne i funkcionalne vanjske kuhinje koje spajaju vrhunski dizajn, kvalitetne materijale i maksimalnu prilagodljivost. Naša rješenja namijenjena su kako profesionalnim ugostiteljima, tako i strastvenim zaljubljenicima u kuhanje na otvorenom. S modernim pristupom i pažnjom prema detaljima, omogućujemo potpuno iskustvo pripreme hrane na otvorenom.

Prijavite se na radionicu i naučite kako savladati tehnike razvlačenja tijesta te sami ispeći savršenu pizzu!

Broj mjesta je ograničen, prijava je obavezna putem nižeg linka.

Mainardi Food puno polaže na edukaciju svojih partnera, kako bi im pomogli da proizvode kupljene kod nas iskoriste na najbolji mogući način i naprave napredak u odnosu na svoje konkurente. U tu svrhu smo pokrenuli suradnju sa našim dugogodišnjim prijateljem Eugenom Pocianom, renomiranim rumunjskim chef-om koji je vlasnik jednog od najrenomiranijih restorana u Transilvaniji.

Eugen u svom restoranu nudi pretežito ribu i morske plodove, a jedno od nezaobilaznih predjela su Gillardeau kamenice koje ćemo prezentirati ovdje na sajmu.

Mainardi Food puno polaže na edukaciju svojih partnera, kako bi im pomogli da proizvode kupljene kod nas iskoriste na najbolji mogući način i naprave napredak u odnosu na svoje konkurente. U tu svrhu smo pokrenuli suradnju sa našim dugogodišnjim prijateljem Stefanom Cosattinijem, talijanskim chef-om koji se je skrasio u Hrvatskoj, a koji je tijekom svoje karijere u raznim zemljama svijeta sa puno ponosa isticao čak 2 Michelin zvjezdice.

Tijekom cijelog trajanja sajma Promohotel, Stefano će na štandu MAINARDI FOOD savjetovati ugostitelje i pomagati im da osmisle nova jela i unaprijede ponudu svojih lokala korištenjem proizvoda koje nudimo. 

Cooking show sljedećih jela:
- Baby lignje sa Datterino rajčicom, pestom genovese, zrncima cvjetače, crnim sezamom i pistacijom 
- Sporo pečeni krakovi hobotnice, male šparoge, extra dijevičansko maslinovo ulje aromatizirano limunom

Stefano Cosattini, Executive Chef

Stefano Cosattini, Executive Chef

Eugen Pocian, Executive Chef

Eugen Pocian, Executive Chef

Za posjetitelje sajma bit će degustacije zdravo pripremljene hrane u Zepter posudama: 
1. Piletina sa povrćem u Wok-u 
2. Teletina sa krompirima i mrkvom ispod peke (u kupolastoj tavi) 
3. Pileća krilca i zabatci u Zepter Grill tavi 
4. Riba u Zepter Grill tavi 
5. Rižot od kozica i povrća u Wok-u 
5. Zdrave juhe  u Art mixu (blenderu) 
6. Zdravi napitci u Art mixu

Za cijelo trajanje sajma posjetiteljima čemo testirati vodu i raditi elektrolizu i svi će moći dobiti besplatan tretman sa bioptronom (najbolji antiage uređaj).
Svi posjetitelji sajma učestvuju u nagradnoj anketi (veliki fond nagrada u Zepterovim poklonima)

Tijekom cijelog trajanja sajma PROMOHOTEL, na štandu MAINARDI FOOD biti će uređen PASTA CORNER u suradnji sa renomiranom talijanskom tvrtkom za proizvodnju svježe smrznute tjestenine SURGITAL. 

Na štandu će biti izložen široki program proizvoda iz programa svježe smrznute tjestenine, kao i za izradu raznih umaka. Chef prezenter će za ugostitelje i naše partnere tijekom cijelog sajma pripremati ove tjestenine i jela napravljena sa njima i sa vrhunskim sastojcima koje mogu nabaviti kod nas. 

Proizvodnja domaće svježe tjestenine i krumpirovih njoka s visokim kvalitetnim programom i širokim asortimanom proizvoda. Na našem izložbenom prostoru moći ćete probati naše specijalitete sa chefom Francesco Bevilacqua
Očekujemo vas!

Unox je proizvođač konvekcijskih pećnica, poznat po inovativnim rješenjima za pekarstvo, slastičarstvo i gastronomiju. U pećnici Speed Pro ćemo peći kroasane, tosteve i pizze.

Prezentacija pizza sa brašnom 5 stagioni koji će se moći degustirati na štandu ALBI za poslovne partnere i posijetitelje. Osim brašna i svi ostali sastojci koj će biti prezentirani na pizzi mogu se nabaviti u Albi.

Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština. 

Koch - specijalizirana tvrtka za izradu sviježe smrznute tijestenine i proizvoda od tijesta. Njihov predstavnik prezentirati će proizvode sa tjesteninom i gotovim umacima koje tvrtka proizvodi. Svi proizvodi koji će biti prezentirani mogu se kupiti u ALBI.

Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština. 

Prezentacija i degustacija za poslovne suradnike BENEDIKTINER i BITBURGER piva.  Prezentacije će vršiti predstavnik Milan Puljiz.

Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština. 

Tvrtka ALCA ZAGREB, ovlašteni distributer Unilever Food Solutions (UFS), s ponosom najavljuje sudjelovanje na sajmu PROMOHOTEL, gdje će kroz interaktivne prezentacije i degustacije predstaviti vrhunski asortiman UFS proizvoda.

Naš iskusni Chef pripremat će kreativne i inovativne recepte koristeći vrhunske UFS sastojke, demonstrirajući kako profesionalni kuhari mogu unaprijediti svoja jela uz pomoć kvalitetnih umaka, začina i marinada. Posjetitelji će imati priliku uživati u degustacijama svaki dan u 12:00 sati  na našem štandu u velikoj dvorani; te se inspirirati novim kulinarskim tehnikama i kombinacijama okusa.

BBQ majstorije

  • BBQ umaci: grill i marinade
  • BBQ burgeri
  • Tiramisu krema s mljevenim keksima i rumom

Uz svaki obrok posjetiteljima je na raspolaganju i bogati salatni bar.

Mainardi Food puno polaže na edukaciju svojih partnera, kako bi im pomogli da proizvode kupljene kod nas iskoriste na najbolji mogući način i naprave napredak u odnosu na svoje konkurente. U tu svrhu smo pokrenuli suradnju sa našim dugogodišnjim prijateljem Eugenom Pocianom, renomiranim rumunjskim chef-om koji je vlasnik jednog od najrenomiranijih restorana u Transilvaniji.

Eugen u svom restoranu nudi pretežito ribu i morske plodove, a jedno od nezaobilaznih predjela su Gillardeau kamenice koje ćemo prezentirati ovdje na sajmu.

CM - Celjske mesnine, trgovina na veliko i malo sa svježim mesom i mesnim proizvodima. Prezentacija i priprema asortimana iz ponude. Sve namirnice koje će biti prezentirane mogu se kupiti u ALBI.

Albi d.o.o. je distributer prehrambenih proizvoda na području Istarske županije.
Tvrtka je specijalizirana za skladištenje, logistiku i distribuciju svježih, duboko smrznutih i konzerviranih prehrambenih proizvoda te ostalih kuhinjskih i ugostiteljskih potrepština. 

Za posjetitelje sajma bit će degustacije zdravo pripremljene hrane u Zepter posudama: 
1. Piletina sa povrćem u Wok-u 
2. Teletina sa krompirima i mrkvom ispod peke (u kupolastoj tavi) 
3. Pileća krilca i zabatci u Zepter Grill tavi 
4. Riba u Zepter Grill tavi 
5. Rižot od kozica i povrća u Wok-u 
5. Zdrave juhe  u Art mixu (blenderu) 
6. Zdravi napitci u Art mixu

Za cijelo trajanje sajma posjetiteljima čemo testirati vodu i raditi elektrolizu i svi će moći dobiti besplatan tretman sa bioptronom (najbolji antiage uređaj).
Svi posjetitelji sajma učestvuju u nagradnoj anketi (veliki fond nagrada u Zepterovim poklonima)

Mainardi Food puno polaže na edukaciju svojih partnera, kako bi im pomogli da proizvode kupljene kod nas iskoriste na najbolji mogući način i naprave napredak u odnosu na svoje konkurente. U tu svrhu smo pokrenuli suradnju sa našim dugogodišnjim prijateljem Stefanom Cosattinijem, talijanskim chef-om koji se je skrasio u Hrvatskoj, a koji je tijekom svoje karijere u raznim zemljama svijeta sa puno ponosa isticao čak 2 Michelin zvjezdice.

Tijekom cijelog trajanja sajma Promohotel, Stefano će na štandu MAINARDI FOOD savjetovati ugostitelje i pomagati im da osmisle nova jela i unaprijede ponudu svojih lokala korištenjem proizvoda koje nudimo. 

Stefano Cosattini, Executive Chef

Stefano Cosattini, Executive Chef

Eugen Pocian, Executive Chef

Eugen Pocian, Executive Chef

IZRADIO DIGITAL TACO

Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića