Sajam Promohotel

Naš sajam dizajniran je da zadovolji potrebe i ambicije profesionalaca iz ugostiteljstva i turizma - od vlasnika i menadžera hotela, iznajmljivača apartmana, do vlasnika kafića i restorana.

Gdje i kada?

Promohotel 2024 - jedinstveno iskustvo u srcu Horeca industrije. Ovaj prestižni događaj će se održati od 28. veljače do 2. ožujka u prostranoj dvorani Žatika. Sajam, prostirući se na više od 4500 kvadratnih metara unutrašnjeg i 500 kvadratnih metara vanjskog izložbenog prostora, nudi za svakoga iz industrije turizma priliku da istraži, nauči i poveže se.

Što očekivati?

Očekuje vas sajam koji obuhvaća široki spektar proizvoda - od sofisticirane hotelske opreme i kozmetike, preko inovativne ugostiteljske tehnologije, do raznolikih gastronomskih delicija. Promohotel je također mjesto gdje možete upoznati najnovija rješenja iz svijeta računalnog programiranja, poslovnog savjetovanja, edukacije i još mnogo toga. Sve ovo čini sajam idealnim mjestom za nadahnuće, učenje i razvoj vašeg poslovanja.

Edukacija za razvoj turizma

U sklopu sajma Promohotel, posvećeni smo obogaćivanju vašeg iskustva kroz niz edukacijskih aktivnosti. Za vas smo pripremili seriju zanimljivih tema koje će oživjeti kroz interaktivna predavanja, praktične radionice, uvida u primjere dobre prakse, te predstavljanje inovativnih rješenja. Ove edukativne sesije su dizajnirane da pruže vrijedne uvide i znanja, potičući razmjenu ideja i nadahnjujući za nove poslovne prilike u dinamičnom svijetu Horeca sektora.

Riječ direktorice:

"Promohotel nije samo mjesto gdje se otkrivaju najnoviji trendovi i tehnologije; to je platforma koja omogućava stvaranje snažnih poslovnih veza, razmjenu znanja i ideja među stručnjacima te pruža priliku za istraživanje novih tržišnih mogućnosti. Naš cilj je približiti vam svjetske inovacije i prakse koje će obogatiti vaše poslovne strategije i unaprijediti vaše poslovanje." izjavila je Ivana Štiković, direktorica sajma.


"Posjetite nas u Žatici i budite dio događaja koji oblikuje budućnost Horeca industrije, pružajući vam priliku da budete korak ispred u vašoj branši."


Vidimo se u Poreču!

POGLEDAJ KATALOG IZLAGAČA

POGLEDAJ PROGRAM DOGAĐANJA EDUCATION POINT 

Katalog pop up dark
Galerija

Kako bismo vam osigurali korisničko iskustvo kakvo i sami priželjkujete na našoj stranici koristimo kolačiće i druge tehnologije putem kojih se obrađuju vaši osobni podaci. Više o podacima koje obrađujemo kao i o vašim pravima pročitajte u našim Pravilima o privatnosti, a o kolačićima i drugim tehnologijama u Pravilima o korištenju kolačića