PromoForum 2020 je edukativno lice Promohotela - međunarodnog sajma prehrane, pića i opreme za turizam s fokusom na inovacije i razvoj ljudskih potencijala u HoReCa području.

Ovogodišnji PromoForum kao prvo takvo izdanje prava je poslasticu predavanja, demonstracija, tema i ideja. Riječ je o mjestu koji okuplja poslodavce te predstavnike turističkog i hotelskog srednjeg i nižeg menadžmenta iz regije s ciljem razmjene najboljih praksi, predstavljanja inovativnih i nekonvencionalnih rješenja, alata i metoda za unaprjeđenje procesa u području hotelijerstva, ugostiteljstva i restoraterstva.

Ove godine naš Promohotel slavi 35. rođendan i u tom slavljeničkom duhu sve sudionike PromoForuma darujemo s popustom od 35% na kotizacije.


Cijene kotizacije po osobi iznose: 
   - 1 osoba: 1.500,00 kn + PDV
   - 2 – 5 osoba: 1.300,00 kn + PDV
   - 6 i više osoba: 1.100,00 kn + PDV

 

Vrijednost kotizacije PromoForuma bez popusta iznosi 2.300,00 kn + PDV.

 

Cijena kotizacije uključuje cjelodnevni program predavanja i dva coffee break-a.

Opširniji program PromoForum-a pogledajte na ovom linku: (pdf)

Registracija se može izvršiti putem prijavnog obrasca OVDJE
Registracijom na linku šaljete nam svoje osobne podatke na temelju kojih ćemo Vam putem e-maila poslati podatke za uplatu kotizacije(a) PromoForuma.

U suradnji s lokalnim pružateljima usluga smještaja, dogovorili smo povoljnije uvjete smještaja za posjetitelje i izlagače sajma Promohotel te sudionike konferencije PromoForum.
Mogućnosti smještaja možete pogledati OVDJE

Ovo su naši sjajni ovogodišnji predavači:

Na PromoForumu spajamo teoriju i praksu kroz: 

 • specijalizirana predavanja vrhunskih stručnjaka iz područja upravljanja
  generacijskim razlikama, netradicionalnog načina prodaje, neuro HR-a,
  ugostiteljstva, gejmifikacije i transformacijskog coachinga.
 • „jedan na jedan“ intervjue kao detaljne i inspirativne primjere dobre prakse
 • mogućnost testiranja podsvjesnih reakcija sebe i svojih djelatnika/timova
 • (NeuroHR) - među prvima u Hrvatskoj i regiji
 • transformacijsko predavanje o tome kako preuzeti kontrolu te koristiti svoj
  potpuni potencijal u svim profesionalnim ulogama.
    

 

PromoForum je namijenjen: 

 • Direktorima hotela, restorana, kampova, barova, wellness centara
 • Pomoćnicima direktora hotela, restorana, kampa, wellness centra
 • Direktorima/voditeljima hrane & pića
 • Direktorima/voditeljima ljudskih potencijala
 • Direktorima/voditeljima recepcije
 • Direktorima/voditeljima sala/ barova
 • Direktorima/voditelji odjela domaćinstva
 • Vlasnicima restorana, barova i kafića
 • Vlasnicima malih obiteljskih hotela i voditeljima njihovih timova
 • Vlasnicima kampova i voditeljima njihovih timova
 • Svima koji žele biti korak ispred u osobnom i profesionalnom razvoju
          

 

Program PromoForum

 9:30 – 10:00

 Registracija

10:00 – 10:10

Otvaranje konferencije – pozdrav direktorice Promohotela & PromoForuma & najava predavanja

10:10 – 10:30

MARINELA DROPULIĆ RUŽIĆ, Meraklis

NeuroHR  (Neuro Human Resources) – jesmo li spremni na istinu?

 

Ulažete li u edukacije svojih djelatnika ali vam se čini da su promjene spore ili ih uopće nema? Kao što ne možemo naučiti strani jezik u dva dana, tako ne možemo očekivati promjenu ponašanja nakon dva dana neke radionice. I jedno i drugo zahtijevaju posvećenost i kontinuitet. I ako i kad se odlučite investirati u svoje ljude, ključno pitanje je – padate li već na prvom koraku jer nemate objektivnu sliku njihovih stvarnih potreba i reakcija? Zamislite da imate mogućnost na etičan način dobiti dublji sloj informacija (npr. motivacijske papučice, stresore, načine učenja, povjerenje u firmu, zadovoljstvo uvjetima i sl.) koje je teško dobiti na svjesnom nivou? Nije znanstvena fantastika. Ali je NeuroHR – metodologija mjerenja impulsa mozga u realnom vremenu. Ako želite bolje razumjeti svoje ljude i na objektivno- znanstvenim temeljima donositi odluke vezane za njih – ovo predavanje vas uvodi u skroz jedan novi svijet. I premijerno, među prvima u Hrvatskoj za vrijeme foruma imat ćete priliku i uživo isprobati mjerenja.

10:30 – 10:35

Moderator

10:35 – 11:00

DALIBOR ŠUMIGA, Promosapiens

Čega se trebamo bojati više - milenijalaca ili robota?

 

Ako vas zanima psihologija u marketingu, biznisu i životu općenito, ovo predavanje dat će vam potpuno drugačiji pogled na digitalno doba, vječito pitanje je li novac bitan, koja generacija je najgluplja te kako se mjeri uspjeh.

Ako se bavite razvojem ljudskih resursa ili propitkujete svoju karijeru, kroz nevjerojatne primjere iz psihologije i bihevioralne ekonomije saznat ćete koliko je zapravo loših šefova u poduzećima, kako nas naš mozak sprječava da napredujemo na radnom mjestu i kolike su šanse da nas zamijene roboti.

Pripremite se za pravu poslasticu u predavanju o enigmi ljudskog ponašanja koje vas neće ostaviti ravnodušnima.

11:00 – 11:05

Moderator

11:05  – 11:30

Q & A s DALIBOROM ŠUMIGOM, Promosapiens

– moderator i publika

 

Izazovi, razlike i spoznaje o generacijama, teme su koje prate naše timove i živote. I sigurno ćete nakon Daliborovog predavanja imati još dodatnih pitanja i moguće dilema. I zato će vam ovaj vrhunski stručnjak za bihevioralni marketing biti na raspolaganju. U ovoj sesiji imate mogućnost izravno pitati sve što vas zanima. Osvrnite se na njegovo predavanje i slobodno uđite u diskusiju.  Ne zaboravite ga pitati o njegovom poslovanju i timu – zasigurno će vas iznenaditi.

11:30 – 12:00

Coffee break

12:00 – 12:45

MONIKA IVANOVIĆ, Infobip

One on One intervju –  Kako kvalitetno uključiti strane zaposlenike u organizaciju i okuženje?

 

Uključivanje stranih zaposlenika u organizaciju mjera je na koju se odlučuje sve veći broj poslodavaca, međutim ključna pitanja su – jesmo li spremni na zapošljavanje stranih zaposlenika? Znamo li što to znači za naš tim i organizaciju? Koji su ključni koraci u tom zapošljavanju te kakvu pripremu radimo u tom segmentu? O ovim temama, procesu, rješenjima i iskustvima uključenja (onboardinga) i prilagodbe stranih zaposlenika u naše okruženje razgovaramo s Monikom, employer branding koordinatoricom uspješnog vodnjanskog Infobipa. Ovaj razgovor će zasigurno otvoriti neke nove perspektive o ovoj aktualnoj temi.

12:45  – 12:50

Moderator

12:50 – 13:30

RUDOLF ŠTEFAN, Pelegrini Šibenik

One on One intervju –  Kako stvoriti tim koji će živjeti vaš objekt i posao?

 

Inovativan, kreativan i nagrađivani chef Rudi Štefan, na putu stvaranja jednog od najcjenjenijih restorana u Hrvatskoj s  Michelinovom zvjezdicom, na puno načina je pomicao svoje granice – osobne & poslovne. Kako je izgledao njegov put? Što i kada su bile ključne prekretnice u poslovanju? Kakvu filozofiju ima prema svojim djelatnicima? Na koja znanja i vještine posebno stavlja fokus? Kako integrira mlade ljude u svoj tim? Iskustva Chefs’ Stage-a, trendovi i budućnost ugostiteljstva, strani vs domaći djelatnici – sve su to teme na koje ćemo se osvrnuti u razgovoru s ovim renomiranim chefom, poduzetnikom i vizionarom. Ovaj intervju je iznimna prilika za inspiraciju, razmjenu iskustava i diskusiju o uslužnosti, ugostiteljstvu, gastronomiji i djelatnicima –  učimo od najboljih!

13:35 – 13:40

Moderator

13:40 – 14:10

BERNARD ŠUTIĆ, The Walnut Grove Group

Gemifikacija –  ozbiljna metoda za veću angažiranost i manji stres

 

Jeste li znali da najuspješnije korporacije na svijetu  sve više koriste metode učenja i prijenosa znanja utemeljene na

igrama? Ovo predavanje će vas provesti kroz specifična rješenja za veću angažiranost i manji stres, uključujući danske poslovne simulacije za prevenciju stresa, liderstvo i učinkovit timski rad.

Ako tražite brže i učinkovitije metode učenja, mentoriranja, motiviranja i angažiranja svojih ljudi, nalazite se na pravom mjestu jer će vas ovaj iskusni facilitator provesti kroz primjere i načine implementacije. Očekujte mnoštvo novih spoznaja o tome kako možete iskoristiti gemifikaciju za poboljšanje poslovnih procesa, team buildinga i treninga. Do ozbiljnih rezultata ozbiljnim pristupom igri.

14:10 – 14:15

Moderator

14:15 – 15:30

PAUZA ZA RUČAK & POSJET SAJMU

 

 

 

15:30 – 16:15

DRAGAN VOJVODIĆ, Sandler trener

Prodaja na drugačiji način: jesu li vaši ljudi dodavači ili prodavači na radnim mjestima?

 

„Jest ćemo samo ono što ulovimo“, kratko je Draganovo objašnjenje na prodaju. Stoga su ključna pitanja ovog predavanja:

jesu li su vaši recepcionari samo dodavači kataloga ili su zaista prodavači? Ili vaši konobari, jesu li dodavači/nosači hrane i pića ili su prodavači? Jer ako su dodavači, znači da imaju konflikt sa glagolom prodavati ili da ne shvaćaju svoju pravu ulogu. Svaki djelatnik, a posebno onaj u kontaktu s klijentom/gostom je prodavač. Ili to nije slučaj kod Vas? Na ovom predavanju ćete osvijestiti koliko novca ostavljamo nekom drugom jer kao vlasnici, direktori, a onda i djelatnici nemamo svijest o tome zašto je dosadašnji način prodaje potpuno zastario, a pritom ga koristi i  konkurencija i kupcima smo postali - predvidivi. A to ne želimo biti, slažete se?

16:15  – 16:20

Moderator

16:20 – 16:55

Q & A s DRAGANOM VOJVODIĆEM, Sandler trening

 – moderator i publika

 

Nakon Draganovog predavanja ćete sigurno imate „aha“ trenutke o prodaji i u kojoj mjeri je propuštate u svojim objektima. O tome kako postati proizvod proizvoda i sve što je bitno za prodaju imate priliku pitati u ovoj sesiji. Slobodno ga pitajte kako je prodavao nekad i danas i koliko je to promijenilo njegov život i poslovanje?

16:55 – 17:00

Moderator

17:00  – 17:15

Coffee break

17:15 – 18:45

Dr KENAN CRNKIĆ, bestseller autor, predavač i high performance coach. 

Tvoj novi početak

 

Preuzeti kontrolu nad svojom svakodnevnicom i koristiti svoj puni potencijal – zasigurno su želje svakog pojedinca. No, vrlo često ostanu samo želje. I izvor frustracije. I zato je ovo predavanje usmjereno na osobni razvoj u svim našim ulogama koje počinje s tim da se naučimo ovladati svojim mislima, nadvladati svoja ograničenja te povećati svoju produktivnost upravljajući prioritetima i svojim najvećim resursom – vremenom. Ovim transformacijskim predavanjem se definiraju faktori uspjeha i osvrćemo se na vlastita iskustva. Dr. Kenan Crnkić, bestseller autor, predavač i high performance coach sigurno će vam otvoriti neke nove perspektive razmišljanja i potaknuti vas na konkretnije iskorake – možda i prema nekim novim počecima?

18:45

Moderator – zatvaranje PromoForuma i prilika za posjet sajmu