Studio 053 je društvo s ograničenom odgovornošću osnovano 1989. godine. Osnovne djelatnosti tvrtke su marketing i trgovina, unutar kojih se posebno ističe organiziranje manifestacija izložbenog karaktera.

Najznačajniji «proizvod» tvrtke je Promohotel – međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam i ugostiteljstvo, te prateće industrije sa svojom dugogodišnjom tradicijom (prvi sajam održan je 1993. godine, a do danas održano je ukupno 38 izdanja navedenog sajma).

Već dugi niz godina sudjelujemo kao organizatori i realizatori tehničkog djela organizacije međunarodne izložbe vina i vinarske opreme Vinistra, te smo na isti način sudjelovali (do 2009.) i sudjelujemo (od 2016.) u organizaciji međunarodnog sajma ribarstva i ribarske opreme Crofish koji se ranije održavao u Umagu, a od 2016. održava se u Poreču. 

Organiziramo brojne kulturno-zabavne, sportske i ostale manifestacije.

2007. godine po prvi smo puta organizirali Giostru - Porečki povijesni festival koji se održavao svake godine u rujnu.

2019. po prvi puta realizirali smo još jedan novi sajam, novi projekt u našoj ponudi - pod nazivom PromoArh, međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja. Sajam PromoArh je po drugi puta održan u rujnu 2022., a svoje treće izdanje predstaviti će od 20. - 22.09.2023. Više informacija dostupno je na www.promoarh.com

Imate li ideju, projekt ili event za čiju realizaciju trebate pouzdanog poslovnog partnera - tu smo za vas. Kontaktirajte nas.